Frites Boutique on tour

Een authentieke en sfeervolle frietkraam huren voor een bruiloft, biologische markt, evenement of bedrijfsfeest? Een frietkraam huren op elke gewenste locatie in Oost-Nederland met ├ęchte frieten en Huisgemaakte snacks? De Frites Boutique is een jong bedrijf wat de lekkerste frieten bakt. En niet zomaar frieten; biologisch, zelfgemaakt en smakelijk vers! Of je nu een frietkraam wilt huren voor een bruiloft, biologische markt, evenement of bedrijfsfeest, we komen graag op locatie. Omdat we biologische frieten bakken is dat voor de beleving wel even wat anders dan een frietkar of snackwagen.

Praktische informatie

Wij hebben weinig nodig, zonder gedoe regelen we onze frietkraam en bakker op je evenement. Eventueel met een huisgemaakte kroket of frikandel of Fritz-Kola drankjes er bij. Vul vrijblijvend onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Reserveer nu!

Via dit formulier kunt u een offerte aanvragen. Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons zo snel mogelijk informatie over onze beschikbaarheid en een prijsopgave.

Ter indicatie: We hanteren een starttarief van minimaal 475 euro (Excl. BTW), daar zitten tot 75 porties frieten, 2 uur op locatie en de eerste 10 km reisafstand ( Vanuit Hengelo OV) bij in. Door dit formulier te gebruiken kunnen we een prijsopgave op maat geven.